Over ons

Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) is door de Surinaamse regering aangewezen zorg te dragen voor de beschikbaarheid van essentiƫle geneesmiddelen. Het BGVS is opgericht op 4 februari 1983 en is sindsdien de grootste importeur/groothandel in medicamenten van het land. Met circa 60 medewerkers worden alle apotheken en ziekenhuizen in het land voorzien van geneesmiddelen en andere benodigdheden voor de gezondheidszorg. Het BGVS baseert haar assortiment aan medicamenten op de Nationale Geneesmiddelen Klapper. Naast geneesmiddelen zijn farmaceutische grondstoffen en medische verbruiksartikelen de belangrijkste artikelgroepen. Leidraad voor de bedrijfsvoering is het Nationaal Geneesmiddelen Beleid.

 

Missie
Met onze toegewijde medewerkers voorzien wij onze klanten van geneesmiddelen en andere essentiƫle medische producten. Wij zijn daarbij de markt- en prijsleider en stellen kwaliteit, beschikbaarheid en innovatie centraal.

 

Visie
Wij leveren een onmisbare bijdrage aan de gezondheidszorg met als doel een gezonde, productieve en gelukkige samenleving.